Breaking News

ab-scale-1.php

Nu är det äntligen klart, jag har sålt rättigheterna till ännu en säsong av Elsas värld. Det ska bli spännande att se hur produktionsbolaget tolkar karaktärerna och förvaltar storyn. Här kommer mer info från dagens pressmeddelande:

  – Det känns fantastiskt roligt att kunna välkomma Sveriges mest framgångsrika webbunika serie Elsas värld tillbaka till TV3 Play, säger Jessica Grünewald, onlinechef MTG TV.

Första säsongen var en tittarsuccé på TV3 Play och sågs av över två miljoner svenskar. På rollistan i första säsongen såg vi bland andra Samuel Fröler, Ewa Fröling, Tilde Fröling, Joakim Nätterqvist, Alida Morberg och Ellen Bergström.

Elsas värld, säsong 2:

Mode, kärlek, trubbel, kändisfester och catfights. Efterlängtade succéserien Elsas värld är tillbaka med en andra säsong. Dramaserien baseras på Sofi Fahrmans populära böcker om Boråstjejen Elsa som startar en blogg för att erövra Stockholms modescen. I huvudrollen som modetokiga Elsa Gustavsson ser vi som vanligt Ellen Bergström.

Elsas Värld kommer att visas i 20 avsnitt och inspelningen startar i slutet av juli. Produktionsbolag är Tre Vänner.

Namnlöst-1

 

Comments